Ga naar de inhoud
Home » Treintickets » Trein naar Brussels Airport – Zaventem

Trein naar Brussels Airport – Zaventem

Ben je van plan om per trein naar Brussels Airport - Zaventem in België te gaan reizen? Brussels Airport - Zaventem is uitstekend per trein te bereiken. Vanuit Nederland kan je namelijk per rechtstreekse trein naar Brussels Airport - Zaventem reizen. Overstappen is dus niet nodig zodat je comfortabel naar je bestemming kunt reizen. Al vanaf 25 per persoon boek je een treinticket naar Brussels Airport - Zaventem in de tweede klasse!
Wil je zo'n goedkoop treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem van 25 boeken? Heb je een OV-jaarkaart en ben je jonger dan 26, dan kan je al voor €7,50 met de trein naar Brugge reizen. Senioren reizen binnen België voor €8,30 met de trein.

Regelmatig zijn er ook leuke aanbiedingen voor treinkaartjes naar Brussels Airport - Zaventem.

 • ☑️ Vanaf €25 boek je al een treinticket naar Brussels Airport - Zaventem
 • ☑️ 16 treinen naar Brussels Airport - Zaventem per dag vanuit Nederland
 • ☑️ Goedkope kortingstarieven
 • ☑️ Reis comfortabel en snel per rechtstreekse trein
 • ☑️ Boek online zonder boekingskosten
 • ☑️ Reis in ongeveer 2 uur per trein van Amsterdam naar Brussels Airport - Zaventem
 • ☑️ Snel, eenvoudig en veilig online boeken

Treinreis naar Brussels Airport - Zaventem

Reis je vanuit Nederland met de trein naar Brussels Airport - Zaventem, dan hoef je niet over te stappen. Dagelijks rijdt er namelijks meermaals een rechtstreekse trein naar Brussels Airport - Zaventem toe. Deze trein, de Intercity-Brussel, vertrekt elk uur vanaf Amsterdam CS. De trein stopt onderweg nog in Schiphol, Rotterdam CS en Breda.

Voorzieningen en faciliteiten in de Intercity-Brussel naar Brussels Airport - Zaventem
Er zijn diverse voorzieningen en faciliteiten in de Intercity-Brussel trein naar Brussels Airport - Zaventem te vinden. Zo zijn er stopcontacten aanwezig, kan je je bagage kwijt in de bagagerekken boven de zitplaatsen (of grote koffers in de bagagerekken aan het begin van de treincoupé) en kan je je jas ophangen. Ook is er een klaptafeltje aanwezig. Sommige treinen hebben ook Wifi aan boord. Bij je treinticket is geen zitplaats inbegrepen, je kunt zelf een zitplaats kiezen.

Reistijd van de trein naar Brussels Airport - Zaventem

Als je een treinreis naar Brussels Airport - Zaventem wilt gaan maken dan moet je op een gemiddelde reistijd rekenen van ongeveer 2 uur. Uiteraard hangt de totale reistijd van de trein naar Brussels Airport - Zaventem af van het treinstation in Nederland waar je opstapt, de reisroute en het type trein waarmee je reist. Indien je de snelste treinverbinding neemt, dan is de reistijd van de trein van Amsterdam naar Brussels Airport - Zaventem iets minder dan 2. Andere treinverbindingen naar Brussels Airport - Zaventem duren altijd langer. Wanneer je wat dichter bij de grens woont, dan zal de totale reistijd van de trein naar Brussels Airport - Zaventem in de meeste gevallen wat korter zijn. Bereken hier de reistijd naar Brussels Airport - Zaventem vanaf jouw opstapstation.

Zorg ervoor dat je altijd kort voor vertrek nog even nagaat of er geen werkzaamheden op het spoor gepland zijn op jouw reisroute en reisdatum. De dienstregeling voor de trein naar Brussels Airport - Zaventem vind je hier. De dienstregeling wordt doorgaans half oktober ingeladen voor de reisperiode van 1 jaar met vertrek in begin december. Pas na half oktober kan je dus reizen opzoeken met vertrek na begin december.

Prijs van een treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem

Ga je Brussels Airport - Zaventem bezoeken, dan wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk per trein naar Brussels Airport - Zaventem toe reizen. Wat kost nu eigenlijk een treinticket naar Brussels Airport - Zaventem? De prijs van een treinticket naar Brussels Airport - Zaventem ligt echter niet vast en is afhankelijk van het moment van boeken, het type trein waarmee je reist en van het vertrekstation. Al vanaf €25 kan je een treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem boeken. Wil je met zoveel mogelijk korting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem reizen, dan is het belangrijk dat je tot en met 3 dagen voor vertrek je treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem boekt indien je met de Intercity-Brussel en andere reguliere treinen reist. Je kunt dan namelijk het Early Bird vroegboektarief boeken. Boek je binnen 3 dagen voor reisdatum, dan kan je alleen het Flex tarief boeken. Deze prijs ligt een stuk hoger.

Early Bird korting naar Brussels Airport - Zaventem

Wanneer je er op tijd bij en boek je jouw treinticket naar Brussels Airport - Zaventem minimaal 3 dagen voor je op reis gaat, dan is de kans groot dat je het Early Bird tarief (ofwel het vroege vogel tarief) kunt boeken. Let er wel op dat dit tarief onder voorbehoud van beschikbaarheid is en dus uitverkocht kan raken. Ook heb je tegenwoordig treinbinding met je tickets. Je moet dus op de trein(en) reizen die op je treinkaartje staan aangegeven en die je dus vooraf bij boeken hebt gekozen. Vanaf elk treinstation in Nederland kan je dan doordeweeks al voor 25 met de trein naar Brussels Airport - Zaventem reizen in de 2e klasse. Ook in de 1e klasse bestaan er Early Bird tarieven. Reis je in het weekend, dan ligt de prijs voor je Early Bird treinticket naar Brussels Airport - Zaventem iets hoger aangezien het dan vaak wat drukker is in de trein vanwege reizigers die een weekendje weg gaan.

De prijs van €25 geldt in principe vanaf elk vertrekstation in Nederland. Of je nu opstapt in Groningen, Den Helder of Rotterdam, dan prijs is hetzelfde. Let erop dat de Early Bird vroegboektarieven alleen op reguliere treinen geldig zijn (dus op regionale treinen, IC-treinen en de Intercity-Brussel, niet op de Eurostar). Woon je heel dicht bij de grens, bijvoorbeeld in plaatsen als Roosendaal of Bergen op Zoom, dan ben je vaak goedkoper af met de Flex tarief tickets. Lees daar hieronder meer over.

Flex tarief treinticket naar Brussels Airport - Zaventem

Boek je jouw treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem binnen 3 dagen voordat je vertrekt, dan zijn er geen Early Bird tarieven meer te boeken. Je kunt dan alleen nog het Flex tarief boeken. De prijs van een Flex tarief treinticket naar Brussels Airport - Zaventem hangt in tegenstelling tot het Early Bird tarief, wel af van je vetrekstation in Nederland. Stap je in Heerenveen op de trein naar Brussels Airport - Zaventem, dan betaal je meer dan wanneer je in Tilburg of Rotterdam opstapt. Met een voordeelurenkaart of Railpluskaart kan je wel korting op de Flex tarieven krijgen.

Per Eurostar naar Brussels Airport - Zaventem reizen

Indien je liever met de Eurostar hogesnelheidstrein naar Brussels Airport - Zaventem reist (voorheen de Thalys), dan is vroeg boeken helemaal belangrijk als je een goedkoop treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem wilt bemachtigen. Treinkaartjes voor de Eurostar zijn doorgaans al 4 maanden voor vertrek te boeken. Prijzen voor de Eurostar lopen vaak snel op en kunnen op korte termijn wel 2 tot 3 keer zo duur zijn dan wanneer je op tijd boekt. Je kunt online in een keer je treinticket naar Brussels Airport - Zaventem boeken vanaf jouw opstapstation in Nederland of België.

Interrailen naar Brussels Airport - Zaventem

Ga je Interrailen en wil je ook met je Interrail pas naar Brussels Airport - Zaventem reizen? Dat kan. Op de regionale treinen, IC-treinen en Intercity-Brussel hoef je niet te reserveren en kan je zo opstappen. In de trein kan je zelf een plek uitzoeken. Reis je liever per Eurostar, dan zal je wel een zitplaats moeten reserveren.

Tips voor een goedkoop treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem

 1. Boek op tijd
  Wil je goedkoop met de trein naar Brussels Airport - Zaventem reizen? Zorg dan dat je op tijd je treinticket boekt. Boek minimaal 3 dagen voor vertrek als je met de Intercity-Brussel reist om het voordeligste vroegboek tarief te kunnen boeken. Reis je liever per Eurostar? Dan moet je er nog veel vroeger bij zijn. Deze kan je al 180 dagen voor vertrek boeken. Prijzen lopen snel op.

 2. Gebruik de prijskalender
  Wil je in één oogopslag zien in welke maand er nog voordelige treintickets naar Brussels Airport - Zaventem zijn? Gebruik dan de handige prijskalender.

 3. Reis niet op drukke dagen
  Ben je van plan om in een vakantie als kerstvakantie, meivakantie, krokusvakantie of herfstvakantie te reizen of tijdens paas-en pinksterweekenden? Dan is de kans groot dat de voordelige treintickets naar Brussels Airport - Zaventem als zijn uitverkocht. Ben je flexibel en kan je ook een dag eerder of later reizen? Dit kan een hoop in de prijs schelen.

 4. Vertrek iets eerder of later op de dag
  Vaak zitten de treinen die in de spits (tussen 07:30 en 09:00 uur en tussen 17:00 en 19:00 uur) rijden zvaak erg vol. De voordelige treintickets naar Brussels Airport - Zaventem zijn dan ook vaak snel uitverkocht op die treinen. Kan je iets eerder of later vertrekken? Dan kan dit flink in de prijs van je treinticket schelen.

 5. Aanbiedingen
  Vrij regelmatig zijn er leuke aanbiedingen voor de trein naar Brussels Airport - Zaventem. Ook dit kan je dan veel geld besparen.

 6. Speciale kortingen
  Indien de voordeligste tickets naar Brussels Airport - Zaventem zijn uitverkocht, zijn er soms nog speciale kortingen (voor leeftijd bijv.) mogelijk. Zo kan je toch nog met wat korting op redelijk korte termijn met de trein naar Brussels Airport - Zaventem reizen.

Korting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem

Het is mogelijk om met korting een treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem te boeken. Wil je zo goedkoop mogelijk met de trein naar Brussels Airport - Zaventem reizen? Dan moet je op tijd boeken. De Early Bird vroegboek tarieven zijn de voordeligste manier om per trein naar Brussels Airport - Zaventem te reizen. Ze leveren namelijk de meeste korting op. Er zijn echter nog meer manieneren waarop je met korting een treinreis naar Brussels Airport - Zaventem kunt maken.

Voordeeluren en Railplus

Boek je op kortere termijn, dan kan je vaak alleen nog het Flex tarief boeken. Gelukkig kan je ook korting op het Flex tarief naar Brussels Airport - Zaventem krijgen. Zo geven de diverse NS-kortingsabonnementen korting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem als je een Flex tarief boekt. Zo krijg je bijvoorbeeld met het 40% korting abonnement (Voordeelurenkaart) en ook met het 100% korting abonnement korting op de treinreis naar Brussels Airport - Zaventem. De korting geldt alleen voor het Nederlandse gedeelte van uw reis. Met een RAILPLUS kaart krijg je ook op het Belgische traject nog eens 15% korting.

Seniorenkorting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem

Tegenwoordig is er helaas geen seniorenkorting meer op de trein naar Brussels Airport - Zaventem. Dit komt omdat er al erg aantrekkelijke Early Bird kortingen in het leven zijn geroepen.

Jongerenkorting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem

Ook jongerenkorting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem bestaat tegenwoordig helaas niet meer. Dit komt omdat er al erg aantrekkelijke Early Bird kortingen in het leven zijn geroepen.

Kinderkkorting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem

Gelukkig bestaat er een mooie kinderkorting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem. Kinderen reizen namelijk geheel gratis mee met een volwassene (max 4 kinderen per volwassene). Je kunt eenvoudig online je ticket met kinderkorting boeken.

Fiets mee op de trein naar Brussels Airport - Zaventem

Ga je op fietsvakantie en wil je per trein en fiets naar Brussels Airport - Zaventem reizen? Je kunt vrij eenvoudig vanuit Nederland je fiets meenemen op de trein naar Brussels Airport - Zaventem. Er zijn wel wat voorwaarden waar je rekening mee moet houden.

Fietskaartje naar Brussels Airport - Zaventem
Net als voor de reizigers zelf moet je ook voor je fiets een vervoersbewijs aanschaffen als je een fiets mee wilt nemen op de trein naar Brussels Airport - Zaventem (of terug van Brussels Airport - Zaventem naar Nederland). Zo'n fietskaartje of fietsticket kost €12 per fiets per enkele reis en is te gebruiken vanaf je opstapstation in Nederland tot aan Brussels Airport - Zaventem. Je kunt het op het station uit de automaat halen, online bestellen via NSInternational of online boeken.

Fietsplaatsreserveringen
Doorgaans hoef je en kan je geen plaats voor je fiets op de trein naar Brussels Airport - Zaventem reserveren. Reis je met Intercity treinen en regionale treinen, dan kan je gewoon instappen. In de zomer heb je tegenwoordig wel vaak reserveringsplicht voor je fiets op de Intercity-Brussel. In de maanden juli en augustus is het soms dusdanig druk in de treinen qua reizigers met fiets, dat je dan soms verplicht wordt om een reservering voor je fiets te maken. Dit kan online.

Treinen naar Brussels Airport - Zaventem waar fietsen op meegenomen mogen worden
Doorgaans kan je fietsen alleen meenemen op regionale treinen of Intercity treinen richting Brussels Airport - Zaventem. Regionale treinen en IC treinen kan en hoef je niet te reserveren, je kunt zo instappen. Soms moet je in de zomer de IC-Brussel wel reserveren omdat er een beperkt aantal fietsplaatsen in de trein aanwezig is. Let erop dat de Eurostar richting België geen fietsen vervoerd. Je kunt je fiets eventueel wel ingepakt in een fietshoes meenemen indien het voorwiel is gedemonteerd. Hier meer info over het meenemen van je fiets in de Eurostar trein.

Spits
Waar je binnen Nederland niet tijdens de spits je fiets mee mag nemen in de trein, mag dat wel indien je een internationale treinreis maakt. Je kunt dus gewoon je fiets meenemen tijdens de spits in Nederland indien je naar Brussels Airport - Zaventem reist.

Treinstation van Brussels Airport - Zaventem

Het treinstation van Brussels Airport - Zaventem waar je doorgaans aankomt heet Brussels Airport - Zaventem. Er zijn tal van voorzieningen en faciliteiten op het treinstatin van Brussels Airport - Zaventem te vinden. Wil je met het openbaarvervoer in Brussels Airport - Zaventem verder reizen? Dat kan. Er zijn vanaf het treinstation van Brussels Airport - Zaventem prima aansluitingen naar plaatsen in de omgeving met het openbaar vervoer. Zo rijden er onder andere regelmatig bussen.

Overnachten in Brussels Airport - Zaventem

Zoek je een leuk hotel in Brussels Airport - Zaventem omdat je laat aankomt, vroeg vertrekt of simpelweg wat tijd in Brussels Airport - Zaventem wilt doorbrengen? Er zijn tal van leuke accommodaties in Brussels Airport - Zaventem te vinden. Ben je op zoek naar een leuk en/of goedkoop hotel in Brussels Airport - Zaventem? Er zijn ongeveer 26 hotels in Brussels Airport - Zaventem! Liever een ander soort verblijf? Ook zijn er 2 Bed & Breakfasts en 2 appartementen in Brussels Airport - Zaventem te vinden. Genoeg keuze dus!

Als je naar Brussels Airport - Zaventem hotels tips op zoek bent kunnen we je van harte Hotel Taormina Brussels Airport. aanbevelen. Deze leuke accommodatie in Brussels Airport - Zaventem is zeker een aanrader in Brussels Airport - Zaventem. Je kunt hier al overnachten vanaf €78. per nacht.

Bezienswaardigheden in Brussels Airport - Zaventem & dingen om te doen

Er zijn tal van leuke en interessante bezienswaardigheden in Brussels Airport - Zaventem te vinden. Je zal je er niet snel vervelen. Ook zijn er genoeg dingen om te doen in Brussels Airport - Zaventem. De leukste bezienswaardigheden en activiteiten in Brussels Airport - Zaventem zijn onder andere: , , , , , .
Veelgestelde vragen over de trein naar Brussels Airport - Zaventem

Wat kost een treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem?

Een treinkaartje van Nederland naar Brussels Airport - Zaventem boek je al vanaf €25 per persoon per enkele reis. De prijs van een treinticket naar Brussels Airport - Zaventem ligt niet vast maar is variabel. Op korte termijn kan de prijs oplopen tot het twee- of zelfs drievoudige van de vanafprijs. Naarmate je wacht met boeken loopt de prijs op. Bekijk actuele prijzen en aanbiedingen voor de trein naar Brussels Airport - Zaventem.

Hoelang duurt een treinreis naar Brussels Airport - Zaventem?

De reistijd van de trein naar Brussels Airport - Zaventem is ongeveer 2. Per dag kan de duur van een treinreis naar Brussels Airport - Zaventem echter iets verschillen. Bekijk de dienstregeling met actuele tijden om de exacte tijden te vinden.

Hoe ver voor vertrek kan je een treinticket voor de trein naar Brussels Airport - Zaventem boeken?

Reis je met de Intercity-Brussel of regionale treinen, dan kan je al voor zolang de dienstregeling is ingeladen je treinticket naar Brussels Airport - Zaventem boeken. Vaak wordt de dienstregeling half oktober ingeladen voor reizen tussen half december van dat jaar tot half december van het jaar daarop. Reis je met de Eurostar, dan kan je doorgaans 180 dagen voor vertrek je ticket boeken.

Waar kan je het beste op de internationale trein stappen als je naar Brussels Airport - Zaventem reist?

Indien je een treinreis naar Brussels Airport - Zaventem gaat maken, dan kan je in Amsterdam CS, Schiphol of Rotterdam CS op de internationale trein richting Brussels Airport - Zaventem stappen indien je met de Eurostar reist. Reis je met de Intercity-Brussel richting Brussels Airport - Zaventem, dan kan je ook nog in Breda opstappen.

Hoe boek ik een goedkoop treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem?

Omdat prijzen van treintickets oplopen is het raadzaam om vroeg te boeken als je een goedkoop treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem wilt boeken. De Intercity-Brussel is het hele jaar door te boeken (zolang de dienstregeling is ingeladen), de Eurostar 6 maanden voor reisdatum. De Intercity-Brussel heeft tot 3 dagen voor vertrek vaak nog vroegboektarieven. Bij de Eurostar lopen prijzen aanzienlijk sneller (en hoger) op. Wees er dus op tijd bij.

Waar kan je goedkope treinkaartjes naar Brussels Airport - Zaventem boeken?

Er zijn verschillende websites waar je een goedkoop treinticket naar Brussels Airport - Zaventem kunt boeken. Wij raden echter deze website aan!

Kan ik met korting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem reizen?

Ja, het is mogelijk om met korting een kaartje voor de trein naar Brussels Airport - Zaventem te boeken. Er bestaan verschillende kortingen op de trein(en). We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Op welk treinstation komt de trein aan in Brussels Airport - Zaventem?

Maak je een treinreis naar Brussels Airport - Zaventem, dan kom je op treinstation Brussels Airport - Zaventem aan.

Hoelaat vertrekt de eerste trein naar Brussels Airport - Zaventem?

De vertrektijden van zowel binnelandse treinen als de internationale trein richting Brussels Airport - Zaventem kunnen af en toe wijzigen. Bekijk daarom de dienstregeling met actuele tijden om de exacte tijden te vinden.

Hoelaat vertrekt de laaste trein naar Brussels Airport - Zaventem?

De vertrektijden van zowel binnelandse treinen internationale treinen naar Brussels Airport - Zaventem kunnen af en toe wijzigen. Bekijk daarom de dienstregeling met actuele tijden om de exacte tijden te vinden.Populaire treinverbindingen naar Brussels Airport - Zaventem
Informatie over de trein naar Brussels Airport - Zaventem

Brussels Airport - Zaventem ICE
Trein Nederland naar Brussels Airport - Zaventem
Trein België naar Brussels Airport - Zaventem
TGV naar Brussels Airport - Zaventem
Goedkoop treinkaartje naar Brussels Airport - Zaventem
Goedkoop treinticket naar Brussels Airport - Zaventem
Korting op de trein naar Brussels Airport - Zaventem
Autohuur in Brussels Airport - Zaventem
Rechtstreekse trein naar Brussels Airport - Zaventem
Brussels Airport - Zaventem trein en hotel
Trein en fiets naar Brussels Airport - Zaventem
Directe trein naar Brussels Airport - Zaventem
Nachttrein naar Brussels Airport - Zaventem
Stedentrip Brussels Airport - Zaventem met trein en hotel
Goedkoop hotel in Brussels Airport - Zaventem
Openbaarvervoer in Brussels Airport - Zaventem