Ga naar de inhoud
Home » Treintickets » Trein naar Langen am Arlberg

Trein naar Langen am Arlberg

In de deelstaat Vorarlberg, in het westen van Oostenrijk, ligt de plaats Langen Am Arlberg. In de zomer komen hier toeristen om van de mooie omgeving te genieten. In de winter passeren wintersporters dit punt vaak om door te reizen naar Skigebied Sonnenkopf dat even verderop bij de plaats Wald am Arlberg te vinden is. Vanuit Nederland kan je vrij eenvoudig per trein naar Langen Am Arlberg reizen. Ben je op zoek naar een goedkoop treinticket naar Langen Am Arlberg? Al vanaf €38,80 boek je een treinkaartje naar Langen Am Arlberg .

Regelmatig zijn er ook leuke aanbiedingen en kortingen voor de trein naar Langen Am Arlberg .

  • ☑️ Treinticket naar Langen Am Arlberg vanaf €38,80
  • ☑️ Treinreis van 09u17m van Amsterdam naar Langen Am Arlberg
  • ☑️ Zeer goedkope Supersparprijs tickets naar Langen Am Arlberg
  • ☑️ 6 treinverbindingen naar Langen Am Arlberg per dag (en terug)
  • ☑️ 1 keer overstappen
  • ☑️ Eenvoudig, snel en veilig online boeken
* station

Hoe reis je per trein naar Langen Am Arlberg?

Als je op zoek bent naar een rechtstreekse trein van Nederland naar Langen Am Arlberg en wil je overdag reizen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Vanuit Nederland rijdt er helaas geen directe trein naar Langen Am Arlberg toe, je zal altijd minimaal 2 keer moeten overstappen. Reis je met de trein naar Langen Am Arlberg , dan kan je het beste de ICE hogesnelheidstrein nemen en in Mannheim of Keulen, Duisburg of Düsseldorf overstappen op de trein naar Ulm. Daar kan je overstappen op de trein naar om vervolgens de rechtstreekse trein naar Langen Am Arlberg te pakken. De ICE vertrekt om de 2 a 3 uur vanuit Amsterdam en heeft als eindbestemming Frankfurt. Je kunt dagelijks dus kiezen uit meerdere ICE treinen. In Nederland kan je in Amsterdam CS, Utrecht CS of Arnhem CS op de ICE stappen. Met snelheden tot wel 300 kilometer per uur brengt de ICE je naar je bestemming toe.

Voorzieningen en faciliteiten in de ICE naar Langen Am Arlberg
Er zijn volop voorzieningen en faciliteiten in de ICE trein richting Langen Am Arlberg . De comfortabele trein is van alle gemakken voorzien. Zo kan je een koffie, frisdrank, snack en zelfs ontbijt, lunch of diner nuttigen in de bordbistro (het restauratierijtuig), zijn er volop stopcontacten aanwezig, kan je je bagage kwijt in de rekken boven de zitplaatsen (of grote koffers in de bagagerekken aan het begin van de treincoupé) en kan je je jas ophangen. Ook zijn er speciale coupés voor families met (kleine) kinderen of kan je een plek aan een tafeltje of bijvoorbeeld nabij het toilet reserveren.
Lees meer over de ICE trein.

Nachttrein naar Langen Am Arlberg

Reis je liever per nachttrein naar Langen Am Arlberg? Dat is ook mogelijk. Althans, grotendeels. Zo kan je een groot deel van de treinreis naar Langen Am Arlberg per nachttrein afleggen maar zal je ook nog een deel overdag moeten afleggen. Er rijdt namelijk geen rechtstreekse nachttrein naar Langen Am Arlberg. Je zal minimaal 1 keer moeten overstappen. Je kunt in Amsterdam, Utrecht of Arnhem op de NightJet nachttrein stappen. Treintickets voor de nachttrein richting Langen Am Arlberg boek je al vanaf €29,90 per enkele reis. Je kunt tegenwoordig snel en eenvoudig online de nachttrein boeken. Let erop dat het soms voordeliger is om los en ticket voor de Nightjet nachttrein te boeken en vervolgens nog los een treinkaartje van het station waar je uit de nachttrein stapt tot aan je eindbestemming!

Reistijd van de trein naar Langen Am Arlberg

Reis je per trein naar Langen Am Arlberg , dan moet je rekenen op een gemiddelde reistijd van ongeveer 10 uur. Natuurlijk hangt de totale reistijd van de treinreis naar Langen Am Arlberg af van het treinstation in Nederland waar je opstapt, de reisroute en het type trein waarmee je reist. Indien je de snelste treinverbinding neemt, dan is de reistijd van de trein van Amsterdam naar Langen Am Arlberg 09u17m. Alle andere treinverbindingen naar Langen Am Arlberg duren wat langer. Wanneer je wat dichter bij de grens woont, dan zal de totale reistijd van de trein naar Langen Am Arlberg in de meeste gevallen wat korter zijn.

Reistijd nachttrein naar Langen Am Arlberg
Reis je met de nachttrein naar Langen Am Arlberg? Reken dan op een reistijd van in totaal ongeveer 15:40 uur indien je in Amsterdam op de nachttrein stapt. Stap je in Utrecht of Arnhem in, dan scheelt dit qua reistijd respectievelijk ongeveer 30 en 60 minuten.

Bereken hier de reistijd naar Langen Am Arlberg vanaf jouw opstapstation.

Dienstregeling van de trein naar Langen Am Arlberg

Vrijwel het gehele jaar door is de dienstregeling van de ICE trein richting Langen Am Arlberg hetzelfde. Hier en daar treden er soms kleine wijzigingen op waarneer de nieuwe dienstregeling wordt ingeladen (doorgaans half oktober). Wel zijn er in geval van werkzaamheden vaak omleidingen van toepassing op ICE treinen van Nederland richting Langen Am Arlberg . De ICE vertrekt dan vaak later en rijdt bijvoorbeeld om via Den Bosch en/of venlo. De stop in Arnhem wordt dan vaak overgeslagen. Omleidingen en aangepaste treintijden in geval van (geplande) werkzaamheden kan je hier vinden.

        Amsterdam CS            Utrecht CS            Arnhem CS Langen am Arlberg Bahnhof
06:38 07:03 07:35 17:25
08:08 08:31 09:05 17:25
10:38 11:01 11:35 19:54
19:30 20:03 20:37 10:40
De bovengetoonde tijden zijn de vertrektijden van de ICE vanaf respectievelijk Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem CS en de aankomsttijd in Langen Am Arlberg . De ICE vertrekt doorgaans om de een a twee uur. De vroegste ICE vanuit Amsterdam CS vertrekt om 06:38 uur en de laatste om 18:38 uur.


Wat kost een treinticket naar Langen Am Arlberg?

Wat kost een treinticket naar Langen Am Arlberg nu eigenlijk? Als je op zoek bent naar een goedkoop treinticket naar Langen Am Arlberg , dan hebben we goed nieuws voor je. Al vanaf €38,80 kan je een treinkaartje naar Langen Am Arlberg boeken.

Dagrein naar Langen Am Arlberg
Reis je met de dagtrein naar Langen Am Arlberg , dan kan je treintickets boeken vanaf €39,90 in de tweede klasse en vanaf €56,90 in de eerste klasse op enkele reis basis. Het is niet verplicht op een zitplaats op de trein naar Langen Am Arlberg te reserveren maar wel aan te raden. Je boek al voor €4 een reservering in de 2e klasse. In de 1e klasse is je zitplaatsreservering gratis bij je ticket inbegrepen.

Nachtrein naar Langen Am Arlberg
Indien je liever deels per nachttrein reist, dan kan je een treinticket naar Langen Am Arlberg boeken vanaf €38,80 per enkele reis. Je overnacht dan in de meest eenvoudig accommodatie. Tegen een meerprijs kan je upgraden van een zitplaats naar een ligplaats in een couchette of een bedplaats in een slaaprijtuig (economie of deluxe).

Let wel, dit zijn vanaf prijzen. In de regel geldt dat prijzen van internationale treinreizen oplopen naarmate de vetrekdatum dichterbij komt. Boek je dus op tijd, dan is de kans het grootst dat je een goedkoop treinticket naar Langen Am Arlberg kunt boeken. Wacht je met boeken tot kort voor vertrek, dan betaal je soms wel het drie- of viervoudige van de vanafprijs.
Bekijk actuele prijzen en aanbiedingen naar Langen Am Arlberg.

Prijs van een treinticket naar Langen Am Arlberg
TIP:    Ook het type trein waarmee je reist heeft vaak invloed op de prijs van een treinkaartje naar Langen Am Arlberg . Reis je met regionale treinen of Intercity treinen naar Langen Am Arlberg , dan is de kans groter op een goedkoop treinticket naar Langen Am Arlberg dan wanneer je per ICE reist. Reis je tijdens de spits, dan is je treinkaartje vaak ook duurder dan wanneer je buiten de spits om reist aangezien de vraag groter is.

Korting op de trein naar Langen Am Arlberg

Wil je met korting met de trein naar Langen Am Arlberg reizen? Dat is mogelijk. Je kunt op verschillende manieren korting op de trein naar Langen Am Arlberg krijgen. We hebben de verschillende kortingen voor de trein naar Langen Am Arlberg voor je op een rijtje gezet.

Vroegboekkorting
Als je vroeg boekt kan je de meeste korting krijgen, er bestaan namelijk vroegboekkortingen op de trein naar Langen Am Arlberg, het Supersparpreis tarief (Non-flex tarief) en het Sparpreis tarief (Mid-Flex tarief). De korting loopt in staffels af naarmate de reisdatum dichterbij komt. De trein naar Langen Am Arlberg is al 180 dagen voor vertrek te boeken. Boek je 1 a 2 maanden voor vertrek, dan is de kans groot dat je een goedkoop treinticket naar Langen Am Arlberg kan boeken. Enkele weken voor reisdatum is de prijs al flink opgelopen en enkele dagen voor vertrek kan de prijs al het twee- a drievoudige zijn van het goedkoopste vroegboektarief. Op de dag van vertrek is alleen nog het Full-flex tarief (Flex-prijs tarief) beschikbaar, het duurste tarief.

Voordeelurenkorting
Je kunt ook moet je Voordeelurenkaart korting op de trein naar Langen Am Arlberg krijgen. Let erop dat je geen korting krijgt op het Supersparpreis tarief en het Sparpreis tarief maar alleen op het hogere Full-flex tarief. De vroegboekkorting is meestal voordeliger dan wanneeer je het Full-flex tarief met voordeelurenkorting boekt. Het Full-flex tarief kent wel betere wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.

Railpluskorting
Ook je Railpluskaart geeft korting op de trein naar Langen Am Arlberg. Ook hier geldt dat je alleen korting op het Full-flex tarief krijgt, niet op het Supersparpreis tarief en het Sparpreis tarief.

Leeftijdskorting
Een speciale seniorenkorting op de trein naar Langen Am Arlberg bestaat helaas niet. Evenmin als een jongerenkorting. Voor kinderen in de leeftijd t/m 14 jaar die met een ouder of grootouder meereizen is er wel een interessante korting. Je kunt dan namelijk geheel gratis meereizen. Uiteraard moet je bij het online boeken wel opgeven dat je met een kind reist. Kinderen van 0 t/m 3 jaar reizen ook gratis mee (op schoot) maar hoeven niet op het ticket vermeld te staan. Per volwassene mag je maximaal 4 kinderen gratis meenemen.

Overige kortingen
Voor reizigers met een fysieke beperking en/of begeleider bestaan er ook speciale kortingen op de trein naar Langen Am Arlberg. Ook voor reizigers die in het bezit zijn van een Bahncard van de Deutsche Bahn is er doorgaans extra korting van toepassing.

Treinstation van Langen Am Arlberg

Het belangrijkste treinstation van Langen Am Arlberg is Langen am Arlberg Bahnhof. Hier komen de meeste treinen aan. Het treinstation van Langen Am Arlberg ligt ongeveer 100 meter ten zuiden van het centrum van Langen Am Arlberg. Vanaf het station kan je vrij eenvoudig naar het centrum toelopen maar er zijn ook goede aansluitingen op het openbaarvervoer.

Faciliteiten en voorzieningen
Er zijn tal van faciliteiten en voorzieningen op het treinstation van Langen Am Arlberg te vinden zoals Toiletten, parkeerplaatsen en ticketautomaten..
Ook is er een leuk hotel bij het treinstation van Langen Am Arlberg in de buurt te vinden waar je eventueel kunt overnachten indien je laat aankomt of vroeg moet vertrekken.

Vervoer naar het centrum en plaatsen in de omgeving van Langen Am Arlberg
Per bus of taxi kan je eenvoudig van het station naar het centrum van Langen Am Arlberg reizen. Moet je in een plaats in de omgeving van Langen Am Arlberg zijn? Er zijn goede verbindingen met trein en bus vanuit Langen Am Arlberg naar Wald am Arlberg, St. Anton am Arlberg, Pettneu am Arlberg, Bludenz en Ischgl.

Overnachten in Langen Am Arlberg

Er zijn weinig hotels in Langen am Arlberg te vinden evenals andere accommodaties zoals Bed and Breakfasts. Het aanbod is erg beperkt. De accommodaties die er zijn liggen verspreidt door het dorp heen. Ben je op zoek naar een leuk en/of goedkoop hotel in Langen Am Arlberg? Of misschien een guesthouse of B&B? Bekijk het aanbod hotels in Langen Am Arlberg en andere accommodaties in Langen Am Arlberg hier.

Wat te doen in Langen Am Arlberg?

Langen Am Arlberg ICE
Trein Nederland naar Langen Am Arlberg
Trein België naar Langen Am Arlberg
Snelle trein naar Langen am Arlberg
Rechtstreekse trein naar Langen Am Arlberg
Langen Am Arlberg trein en hotel
Trein en fiets naar Langen Am Arlberg
Nachttrein naar Langen am Arlberg