Ga naar de inhoud
Home » Treintickets » Trein naar Seefeld in Tirol

Trein naar Seefeld in Tirol

Seefeld in Tirol is een populair skioord in Oostenrijk. Je kunt hier perfect terecht als je met familie inclusief kinderen wilt gaan wintersporten of wanneer je een beginneling bent. Naast pistes zijn er ook zeer veel langlaufmogelijkheden. Het dorp is erg sfeervol en het gebied vrij sneeuwzeker door de ligging op een plateau. Seefeld in Tirol is niet het goedkoopste skidorp van Oostenrijk! Vanuit Nederland kan je vrij eenvoudig per trein naar Seefeld in Tirol reizen. Ben je op zoek naar een goedkoop treinticket naar Seefeld in Tirol? Al vanaf €36,40 boek je een treinkaartje naar Seefeld in Tirol .

Regelmatig zijn er ook leuke aanbiedingen en kortingen voor de trein naar Seefeld in Tirol .

  • ☑️ Treinticket naar Seefeld in Tirol vanaf €36,40
  • ☑️ Treinreis van 10u07m van Amsterdam naar Seefeld in Tirol
  • ☑️ Zeer goedkope Supersparprijs tickets naar Seefeld in Tirol
  • ☑️ 6 treinverbindingen naar Seefeld in Tirol per dag (en terug)
  • ☑️ 1 keer overstappen
  • ☑️ Eenvoudig, snel en veilig online boeken
* station

Hoe reis je per trein naar Seefeld in Tirol?

Als je op zoek bent naar een rechtstreekse trein van Nederland naar Seefeld in Tirol en wil je overdag reizen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Vanuit Nederland rijdt er helaas geen directe trein naar Seefeld in Tirol toe, je zal altijd minimaal 3 keer moeten overstappen. Reis je met de trein naar Seefeld in Tirol , dan kan je het beste de ICE hogesnelheidstrein nemen en in Mannheim of Keulen, Duisburg of Düsseldorf overstappen op de trein naar München. Daar kan je overstappen op de trein naar Innsbruck om vervolgens de rechtstreekse trein naar Seefeld in Tirol te pakken. De ICE vertrekt om de 2 a 3 uur vanuit Amsterdam en heeft als eindbestemming Frankfurt. Je kunt dagelijks dus kiezen uit meerdere ICE treinen. In Nederland kan je in Amsterdam CS, Utrecht CS of Arnhem CS op de ICE stappen. Met snelheden tot wel 300 kilometer per uur brengt de ICE je naar je bestemming toe.

Voorzieningen en faciliteiten in de ICE naar Seefeld in Tirol
Er zijn volop voorzieningen en faciliteiten in de ICE trein richting Seefeld in Tirol . De comfortabele trein is van alle gemakken voorzien. Zo kan je een koffie, frisdrank, snack en zelfs ontbijt, lunch of diner nuttigen in de bordbistro (het restauratierijtuig), zijn er volop stopcontacten aanwezig, kan je je bagage kwijt in de rekken boven de zitplaatsen (of grote koffers in de bagagerekken aan het begin van de treincoupé) en kan je je jas ophangen. Ook zijn er speciale coupés voor families met (kleine) kinderen of kan je een plek aan een tafeltje of bijvoorbeeld nabij het toilet reserveren.
Lees meer over de ICE trein.

Nachttrein naar Seefeld in Tirol

Reis je liever per nachttrein naar Seefeld in Tirol? Dat is ook mogelijk. Althans, grotendeels. Zo kan je een groot deel van de treinreis naar Seefeld in Tirol per nachttrein afleggen maar zal je ook nog een deel overdag moeten afleggen. Er rijdt namelijk geen rechtstreekse nachttrein naar Seefeld in Tirol. Je zal minimaal 1 keer moeten overstappen. Je kunt in Amsterdam, Utrecht of Arnhem op de NightJet nachttrein stappen. Treintickets voor de nachttrein richting Seefeld in Tirol boek je al vanaf €29,90 per enkele reis. Je kunt tegenwoordig snel en eenvoudig online de nachttrein boeken. Let erop dat het soms voordeliger is om los en ticket voor de Nightjet nachttrein te boeken en vervolgens nog los een treinkaartje van het station waar je uit de nachttrein stapt tot aan je eindbestemming!

Reistijd van de trein naar Seefeld in Tirol

Reis je per trein naar Seefeld in Tirol , dan moet je rekenen op een gemiddelde reistijd van ongeveer 10,5 uur. Natuurlijk hangt de totale reistijd van de treinreis naar Seefeld in Tirol af van het treinstation in Nederland waar je opstapt, de reisroute en het type trein waarmee je reist. Indien je de snelste treinverbinding neemt, dan is de reistijd van de trein van Amsterdam naar Seefeld in Tirol 10u07m. Alle andere treinverbindingen naar Seefeld in Tirol duren wat langer. Wanneer je wat dichter bij de grens woont, dan zal de totale reistijd van de trein naar Seefeld in Tirol in de meeste gevallen wat korter zijn.

Reistijd nachttrein naar Seefeld in Tirol
Reis je met de nachttrein naar Seefeld in Tirol? Reken dan op een reistijd van in totaal ongeveer 15:44 uur indien je in Amsterdam op de nachttrein stapt. Stap je in Utrecht of Arnhem in, dan scheelt dit qua reistijd respectievelijk ongeveer 30 en 60 minuten.

Bereken hier de reistijd naar Seefeld in Tirol vanaf jouw opstapstation.

Dienstregeling van de trein naar Seefeld in Tirol

Vrijwel het gehele jaar door is de dienstregeling van de ICE trein richting Seefeld in Tirol hetzelfde. Hier en daar treden er soms kleine wijzigingen op waarneer de nieuwe dienstregeling wordt ingeladen (doorgaans half oktober). Wel zijn er in geval van werkzaamheden vaak omleidingen van toepassing op ICE treinen van Nederland richting Seefeld in Tirol . De ICE vertrekt dan vaak later en rijdt bijvoorbeeld om via Den Bosch en/of venlo. De stop in Arnhem wordt dan vaak overgeslagen. Omleidingen en aangepaste treintijden in geval van (geplande) werkzaamheden kan je hier vinden.

        Amsterdam CS            Utrecht CS            Arnhem CS Seefeld in Tirol Bahnhof
06:38 07:03 07:35 16:45
08:08 08:31 09:05 18:44
10:38 11:01 11:35 19:56
19:30 20:03 20:37 10:44
De bovengetoonde tijden zijn de vertrektijden van de ICE vanaf respectievelijk Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem CS en de aankomsttijd in Seefeld in Tirol . De ICE vertrekt doorgaans om de een a twee uur. De vroegste ICE vanuit Amsterdam CS vertrekt om 06:38 uur en de laatste om 18:38 uur.


Wat kost een treinticket naar Seefeld in Tirol?

Wat kost een treinticket naar Seefeld in Tirol nu eigenlijk? Als je op zoek bent naar een goedkoop treinticket naar Seefeld in Tirol , dan hebben we goed nieuws voor je. Al vanaf €36,40 kan je een treinkaartje naar Seefeld in Tirol boeken.

Dagrein naar Seefeld in Tirol
Reis je met de dagtrein naar Seefeld in Tirol , dan kan je treintickets boeken vanaf €39,90 in de tweede klasse en vanaf €56,90 in de eerste klasse op enkele reis basis. Het is niet verplicht op een zitplaats op de trein naar Seefeld in Tirol te reserveren maar wel aan te raden. Je boek al voor €4 een reservering in de 2e klasse. In de 1e klasse is je zitplaatsreservering gratis bij je ticket inbegrepen.

Nachtrein naar Seefeld in Tirol
Indien je liever deels per nachttrein reist, dan kan je een treinticket naar Seefeld in Tirol boeken vanaf €36,40 per enkele reis. Je overnacht dan in de meest eenvoudig accommodatie. Tegen een meerprijs kan je upgraden van een zitplaats naar een ligplaats in een couchette of een bedplaats in een slaaprijtuig (economie of deluxe).

Let wel, dit zijn vanaf prijzen. In de regel geldt dat prijzen van internationale treinreizen oplopen naarmate de vetrekdatum dichterbij komt. Boek je dus op tijd, dan is de kans het grootst dat je een goedkoop treinticket naar Seefeld in Tirol kunt boeken. Wacht je met boeken tot kort voor vertrek, dan betaal je soms wel het drie- of viervoudige van de vanafprijs.
Bekijk actuele prijzen en aanbiedingen naar Seefeld in Tirol.

Prijs van een treinticket naar Seefeld in Tirol
TIP:    Ook het type trein waarmee je reist heeft vaak invloed op de prijs van een treinkaartje naar Seefeld in Tirol . Reis je met regionale treinen of Intercity treinen naar Seefeld in Tirol , dan is de kans groter op een goedkoop treinticket naar Seefeld in Tirol dan wanneer je per ICE reist. Reis je tijdens de spits, dan is je treinkaartje vaak ook duurder dan wanneer je buiten de spits om reist aangezien de vraag groter is.

Korting op de trein naar Seefeld in Tirol

Wil je met korting met de trein naar Seefeld in Tirol reizen? Dat is mogelijk. Je kunt op verschillende manieren korting op de trein naar Seefeld in Tirol krijgen. We hebben de verschillende kortingen voor de trein naar Seefeld in Tirol voor je op een rijtje gezet.

Vroegboekkorting
Als je vroeg boekt kan je de meeste korting krijgen, er bestaan namelijk vroegboekkortingen op de trein naar Seefeld in Tirol, het Supersparpreis tarief (Non-flex tarief) en het Sparpreis tarief (Mid-Flex tarief). De korting loopt in staffels af naarmate de reisdatum dichterbij komt. De trein naar Seefeld in Tirol is al 180 dagen voor vertrek te boeken. Boek je 1 a 2 maanden voor vertrek, dan is de kans groot dat je een goedkoop treinticket naar Seefeld in Tirol kan boeken. Enkele weken voor reisdatum is de prijs al flink opgelopen en enkele dagen voor vertrek kan de prijs al het twee- a drievoudige zijn van het goedkoopste vroegboektarief. Op de dag van vertrek is alleen nog het Full-flex tarief (Flex-prijs tarief) beschikbaar, het duurste tarief.

Voordeelurenkorting
Je kunt ook moet je Voordeelurenkaart korting op de trein naar Seefeld in Tirol krijgen. Let erop dat je geen korting krijgt op het Supersparpreis tarief en het Sparpreis tarief maar alleen op het hogere Full-flex tarief. De vroegboekkorting is meestal voordeliger dan wanneeer je het Full-flex tarief met voordeelurenkorting boekt. Het Full-flex tarief kent wel betere wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.

Railpluskorting
Ook je Railpluskaart geeft korting op de trein naar Seefeld in Tirol. Ook hier geldt dat je alleen korting op het Full-flex tarief krijgt, niet op het Supersparpreis tarief en het Sparpreis tarief.

Leeftijdskorting
Een speciale seniorenkorting op de trein naar Seefeld in Tirol bestaat helaas niet. Evenmin als een jongerenkorting. Voor kinderen in de leeftijd t/m 14 jaar die met een ouder of grootouder meereizen is er wel een interessante korting. Je kunt dan namelijk geheel gratis meereizen. Uiteraard moet je bij het online boeken wel opgeven dat je met een kind reist. Kinderen van 0 t/m 3 jaar reizen ook gratis mee (op schoot) maar hoeven niet op het ticket vermeld te staan. Per volwassene mag je maximaal 4 kinderen gratis meenemen.

Overige kortingen
Voor reizigers met een fysieke beperking en/of begeleider bestaan er ook speciale kortingen op de trein naar Seefeld in Tirol. Ook voor reizigers die in het bezit zijn van een Bahncard van de Deutsche Bahn is er doorgaans extra korting van toepassing.

Treinstation van Seefeld in Tirol

Het belangrijkste treinstation van Seefeld in Tirol is Seefeld in Tirol Bahnhof. Hier komen de meeste treinen aan. Het treinstation van Seefeld in Tirol ligt ongeveer 100 meter ten oosten van het centrum van Seefeld in Tirol. Vanaf het station kan je vrij eenvoudig naar het centrum toelopen maar er zijn ook goede aansluitingen op het openbaarvervoer.

Faciliteiten en voorzieningen
Er zijn tal van faciliteiten en voorzieningen op het treinstation van Seefeld in Tirol te vinden zoals Toiletten, fietsenstallingen, parkeerplaatsen en taxi´s, kluisjes, informatiebalie en ticketautomaten..
Ook is er een leuk hotel bij het treinstation van Seefeld in Tirol in de buurt te vinden waar je eventueel kunt overnachten indien je laat aankomt of vroeg moet vertrekken.

Vervoer naar het centrum en plaatsen in de omgeving van Seefeld in Tirol
Per bus, trein en taxi kan je eenvoudig van het station naar het centrum van Seefeld in Tirol reizen. Moet je in een plaats in de omgeving van Seefeld in Tirol zijn? Er zijn goede verbindingen met trein en bus vanuit Seefeld in Tirol naar Pfaffenhofen, Scharnitz, Innsbruck, Reith bei Seefeld, Zirl en Pettnau.

Overnachten in Seefeld in Tirol

Er zijn erg veel plekken te vinden om te overnachten in Seefeld in Tirol. Het aanbod hotels in Seefeld in Tirol is vrij groot evenals andere soorten accommodaties. De accommodaties liggen verspreidt door het dorp heen. Ben je op zoek naar een leuk en/of goedkoop hotel in Seefeld in Tirol? Of misschien een guesthouse of B&B? Bekijk het aanbod hotels in Seefeld in Tirol en andere accommodaties in Seefeld in Tirol hier.

Wat te doen in Seefeld in Tirol?

Je kunt heerlijk skiën in Seefeld en Tirol maar de mogelijkheden om te langlaufen zijn echt optimaal. Een zomervakantie in Seefeld in Tirol is ook erg leuk. Je kunt hier volop wandelen, zwemmen en rodelen.

Seefeld in Tirol ICE
Trein Nederland naar Seefeld in Tirol
Trein België naar Seefeld in Tirol
Snelle trein naar Seefeld in Tirol
Rechtstreekse trein naar Seefeld in Tirol
Seefeld in Tirol trein en hotel
Trein en fiets naar Seefeld in Tirol
Nachttrein naar Seefeld in Tirol